perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kun bataatti raastettiin eli bataattiröstit ja lohta

Eilen tuli tehtyä sellasta ruokaa, että NAM!

Olin aikaisemminkin tehnyt bataattiröstejä, tosin silloin seassa oli myös perunaa. Tällä kertaa rohkaistuin vain pelkän bataatin käyttämiseen ja tulos oli kyllä oikein maittava! Röstien kanssa nautimme grillissä paistettuja lohinyyttejä sekä herkullista pinaatti-appelsiini-avokadosalaattia.



Bataattiröstit (3-4 annosta):
1 sopivan kokoinen bataatti
1 pieni sipuli
3 kevätsipulia
2 munaa
suolaa ja pippuria

Kuori ja raasta bataatti. Puristele nesteet pois. Pilko sipulit pieniksi palasiksi. Sekoita bataatin joukkoon sipulit, munat ja oman maun mukaan suolaa ja pippuria. Paista oliiviöljyssä pannulla kunnes kypsiä.


Lohinyytteihin laitoin sipulia, kevätsipulia, sitruunaviipaleita, suolaa ja pippuria sekä pienen lorauksen oliiviöljyä. Paistoimme kaasugrillissä n. 15-20 minuuttia (meidän lohessa oli melko paksu tuo keskikohta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti