torstai 28. huhtikuuta 2011

Poroa grilliin

Vappuna on tarkoitus pitää grilli kuumana, joten päätin marinoida pakkasesta poronlihoja sitä varten. Inspiraation marinadiin sain serkkutytöltä, jonka luona olin syömässä grilliherkkuja pääsiäisenä.



Grillattuja poropihvejä

Kalvotonta poron paistia pihveiksi leikattuna tai fileetä

Marinadi

1 ½ dl oliiviöljyä
1 ½ dl olutta
½ dl balsamicoa
½ porkkanaa
½ punasipulia
2 rkl sinappia
4 rkl tomaattipyreetä
3 kpl laakerinlehteä
loraus vasikan fondia
suolaa maun mukaan
mustapippuria
kuivattua persiljaa

Suikaloi sipuli ja porkkanat. Sekoita marinadiainekset sekoitetaan keskenään ja maista maku. Lisää lihat ja sekoittele käsin. Laita pihvit kannelliseen rasiaan tai pussiin marinoitumaan yön yli. Paista pihvit kuumassa grillissä.


1 kommentti: