tiistai 4. lokakuuta 2011

Riisi naamioituneena


Kokeilin pitkästä aikaa riisinuudelia ja maukkaaltahan se maistui.

Riisinuudeli-kana-wokki

seesamiöljyä
tavallista ruokaöljyä
1 kanan rintafilee (täällä ne on kyllä aika isoja)
1 sipuli
lohko punakaalta
1 paprika
pätkä kesäkurpitsaa
tabascoa
soijakastiketta
jos on niin jotain kiinalaistyyppistä valmiskastiketta, esim. hoisin tai schezuan
suolaa jos tarvitsee

Laita vesi kiehumaan riisinuudelia varten. Paista kanapalaset kypsäksi pannulla öljyssä ja seesamiöljyssä. Siirrä ne sivuun lautaselle tai kulhoon odottamaan. Paistele kasviksia ja naka sekaan eri kastikkeita, älä paista kasviksia liian löllöiksi. Soijakastiketta varsinkin saa laittaa reilusti. Lisää pannulle myös kana. Maista ja lisää mausteita ja suolaa tarpeen mukaan.

Minun pakkauksessa riisinuudelia kehoitettiin keittämään vain kunnes ne irtoavat erilleen. Keitä siis riisinuudelia pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ne sitten pannulle. Valmis!

P.s. Minulla ei ole edes wokkia että tämä hoituu kyllä ihan tavallisella paistinpannulla vaikka wokki olisi varmasti parempi vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti